top of page

dubbel CD

In het jaar dat ik 70 word – precies 100 jaar na het begin van de Roaring Twenties – besluit ik mijn stem vast te leggen met spoken word songs & slam poetry. 

 

Na een eclectisch professioneel parcours van 50 jaar als journalist, columnist, scenarist & lyricist (vaak vermist!) ging ik op reis in het labyrint van mijn herinneringen vol koortsige avonturen & passionele dromen. 

 

Met mijn hart vol muziek (blues, rock, folk, chanson en mooie en foute liedjes in het nederlands) en mijn hoofd vol teksten van Meesters als Lennaert Nijgh, Leonard Cohen, Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Bob Dylan, Mick Jagger, Bernie Taupin & ‘The Last Poets’, maak ik hier een schilderij waarin ik mijn gefabuleerd verhaal vertel. 

ROARING 2020 is het resultaat van mijn wonderlijke reis in het labyrint zonder uitgang… This is my HOWL! 

 

Walter Ertvelt, 3 januari 2021

Roaring 2020-FOTO COVER Z TYPO.jpg

Walter Ertvelt brengt een volstrekt unieke ode aan zijn muzikale helden, aan de schone kunsten, aan de literatuur, aan New York, aan de erotiek, aan de zonde, en daarmee ook aan zichzelf. Op je zeventigste een debuutalbum uitbrengen, ‘il faut le faire’. Omringd door een fijne schare muzikanten die stuk voor stuk de gouden glans bezitten, debiteert Ertvelt als een Gentse sjamaan zijn gesproken woorden. Woorden die pijn doen en woorden die zalven. Zoals het leven zelf.  

Wim Opbrouck
thuis in theater, televisie en muziekland

bestel 

Liefhebbers kunnen langs deze weg het dubbelalbum ROARING 2020
bestellen om melancholisch te genieten of u vrolijk te ergeren. Een onmisbaar geschenk voor al uw feesten vol vrijheid, zorgen & zonde!

 

Nadat u uw adresgegevens hieronder hebt ingevuld, gelieve 25€ over te schrijven op het rek.nr. BE40 3900 3045 8863 van WATERFRONT vzw, Gent met als mededeling uw naam.

 

Zodra wij uw overschrijving ontvangen, gaat het dubbelalbum op de post!

Bedankt! Uw bestelling wordt verwerkt. Zodra wij uw overschrijving ontvangen, gaat het dubbelalbum op de post!

Bestel cd
bottom of page